ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA- kierunek KUCHARZ

Uczniowie Zasadniczej Szkoły Zawodowej kształcą się w zawodzie kucharz.
W zawodzie tym wyodrębniono kwalifikację T.06. Sporządzanie potraw i napojów.
Uczniowie kształcący się w zawodzie kucharz przygotowywani są do wykonywania następujących zadań zawodowych:
1) przechowywania żywności;
2) sporządzania potraw i napojów;
3) wykonywania czynności związanych z ekspedycją potraw i napojów.



Fotorelacja z zajęć praktycznych - rok szk 2016/2017r.

rower rower


Fotorelacja z zajęć praktycznych - rok szk 2015/2016r.

rower rower rower rower rower rower



Fotorelacja z zajęć praktycznych - rok szk 2014/2015r.

spp spp spp spp


Fotorelacja z zajęć praktycznych - rok szk 2013/2014r.

spp spp spp spp spp spp spp spp spp spp spp

Przepisy ZSZ i efekty pracy:
PRZEPISY NA ZDROWE DANIA, plik w formacie pdf

efekty pracy pod okiem p. Marii Buszczak i p. Anny Bąk , plik w formacie pdf




Koło kulinarne „Organizacja imprez okolicznościowych - Popołudniowa herbatka i kawa z ciaskami z lukrem”
Przepis p. Marii Buszczak





Fotorelacja z Koła gastronomicznego prowadzonego przez Panią Annę Bąk:

spp spp spp spp spp spp spp spp spp